Interesseret i hvad netop din hjemmeside vil koste? Prøv vores prisberegner her!

ANIMATIONS- OG EXPLAINERFILM

Vi elsker at animere, rendere, kommunikere, informere...

Billige animations- og explainerfilm

Vi laver højkvalitets animations- og explainerfilm fra 2.999 kr.

Har du et produkt eller en ydelse, der kan være svær at forklare? Har du prøvet med både billeder og video - uden helt at komme igennem med dit budskab? I det animerede univers er der ingen grænser. Du kan blande infografik med fortællinger og på den måde forklare komplicerede ydelser og problemstillinger. Tag et kig på vores showreel herunder og se eksempler på animationen.

Play Video

Trin 1

Planlægningsmøde

I det indledende opstartsmøde sætter vi os ned og tegner de overordnede rammer for filmen: Vi får styr på budskab, målgruppe, tidslinje og budget. Det er i denne del af processen vi fastlægger os på det overordnede 'look and feel' samt bestemmer os for valg af speak, undertekster m.m.

Trin 2

Produktion

Vi går igang med at tegne, animere og klippeklistre dit produkt. Vi tager fuld styring på projektet og har kontakt med eventuelle speakere og andre nødvendige underleverandører. Processen her tager typisk 2-4 uger Før vi animerer sender vi et storyboard udkast, så vi er enige om slutproduktet.

Trin 3

Retterunde og aflevering

Det er sjældent, at alt rammer lige i skabet i allerførste hug - så vi sætter altid tid af til retterunder i slutforløbet. I får altid 3 revisioner og herefter vil ekstra revisioner koster ekstra. Det er dog sjældent, at vi når dertil. Når produktet afleveres i sin endelige form, sørger vi for at levere i de formater du ønsker og har behov for.

Et alternativ til konventionelle videoproduktioner

Slip for bøvlet med skuespillere, location-shoots m.m.

Er du typen, der ikke synes, at det er det fedeste i verden at stå foran et kamera? Gider du ikke bøvlet med at skulle ud og finde og hyre skuespillere til din film, købe adgang til et studie eller locations og instruere videoproduktioner med flere skydedage? Så skulle du måske overveje en animations- eller explainerfilm fra os. Her skal du bare komme med idéen og eventuelt et udkast til speaket - så klarer vi resten af forløbet og animerer hele videoproduktion, så budskabet går klart igennem til målgruppen.

Klar til at komme igang?

Bliv en del af de iværksættere, der får lavet deres videoproduktioner ved Startup Media