Interesseret i hvad netop din hjemmeside vil koste? Prøv vores prisberegner her!

VIDEOPRODUKTION

Vi elsker at filme, instruere, klippe, redigere, rendere...

Start din storytelling her

Vi laver højkvalitets videoproduktioner fra 2.999 kr.

Hvis du vil vise dit brand frem som en seriøs og professionel spiller, så kommer du ikke uden om video. Det er uden tvivl det medie, der fungerer bedst på tværs af platforme - om det så er i annoncerings-sammenhæng, til showcase på din hjemmeside eller til storytelling på sociale medier. Vi har en exceptionelt høj produktionsværdi for pengene - se selv med i vores showreel herunder.

Play Video

Reklamefilm

Den klassiske reklamefilm er en fantastisk måde at fremvise enten sit produkt eller ens ydelse. 30-60 sekunders film med indledende planlægningsmøde, steadycam, licensfri musik, to revisioner, full HD samt rådgivning i anvendelse af videoen.
fra 3.999 kr.-

Profilfilm

Profilfilmen har fokus på værdier, visioner og følelser. En fantastisk måde at skabe tætte relationer til sin målgruppe. 30-60 sekunders film med indledende planlægningsmøde, steadycam, licensfri musik, to revisioner, full HD samt rådgivning i anvendelse af videoen.
fra 3.999 kr.-

Animeret Explainer

Har du et ekstra indviklet produkt eller ydelse, der kræver lidt ekstra forklaring? Eller er du måske bare ikke lige den der linselus, der magter at stå foran et kamera? Lad os lave en 30 sekunders animeret explainerfilm til dig, så får vi din virksomhed ud over stepperne.
fra 2.999 kr.-

Boost din storytelling

Historier. Verdens ældste marketing.

Fortællinger, historier, eventyr - kært barn har mange navne. Det er den ældste form for marketing vi kender - en måde at skabe identitet og integritet omkring ens brand. Og det uomtvistelige faktum er bare, at den bedste måde at skabe de fortællinger er med - you guessed it - video. Med levende billeder skaber vi historier, din målgruppe kan relatere til. Og når først relationen er skabt til målgruppen, så er der pludselig markant kortere vej til, at de køber dit produkt eller din ydelse.

Væk dit indhold til live

Content is King

Content - eller indhold, som vi kalder det på sydvestjysk - er alle de historier, du skaber omkring dit brand. Hvis du for eksempel er en tækkemand, der egentlig bare gerne vil lave noget stråtag, kan det være svært at sætte ens virksomhed i perspektiv og se alle de gode historier, der ligger i ens håndværk. Men der er altid en vinkel eller historie at finde. Og hvis du kan starte den historie op, vil din målgruppe begynde at se din virksomhed som mere og andet end bare et produkt eller en ydelse - de vil se et formål, de vil se din passion og den ildsjæl der har båret din virksomhed frem. Og så er det pludselig markant nemmere for tækkemanden at sælge sit stråtag.

Klar til at komme igang?

Bliv en del af de iværksættere, der booster deres videoproduktioner med Startup Media