Interesseret i hvad netop din hjemmeside vil koste? Prøv vores prisberegner her!

BILLIG WORDPRESS HJEMMESIDE - fra 2.999 kr.

Til dig, der vil være synlig, uden at det skal koste en bondegård

Hvorfor vælge en basis hjemmeside?

Ingen grund til at skyde gråspurve med kanoner.
Billig WordPress hjemmeside til 2.999 kr.-

Dit online visitkort

Selvom vi ikke kommer udenom, at vi lever i en online tid, hvor webshops og e-forretninger stortrives, er der heldigvis stadig fysiske forretninger derude i den virkelige verden, som vækster derudaf og har god opbakning fra den lokale kundekreds. 

Her vil vi ikke forsøge at presse en kompleks hjemmeside- eller webshop-løsning ned over hovedet på dig. Vi tror ikke din tid er bedre brugt foran en skærm med vedligeholdelse af en online forretning, hvis dine evner og interesse er hængt mere op i det fysiske. Dog vil vi altid slå på tromme for nødvendigheden af en online tilstedeværelse – fx med en billig WordPress hjemmeside løsning. Hvis ikke du findes digitalt, så virker det ganske simpelt utroværdigt for kunderne. Og så gør det vel ikke ligefrem skade, at potentielle nye kunder kan få øje på dig blandt konkurrenterne på nettet. 

En basis hjemmeside

Online visitkort er ganske enkelt en one-page webside, der udelukkende har til formål, at fodre brugeren med informationer om din virksomhed uden yderligere funktioner eller transaktions-muligheder.

Hvis en billig wordpress hjemmeside er den rigtige løsning for dig, så slipper du for at hænge på os længere end højst nødvendigt. Den simple opsætning og limiterede funktioner betyder nemlig, at vi meget hurtigt og billigt kan få dig kørende med din digitale tilstedeværelse. Vi tilbyder naturligvis også at passe og pleje din hjemmeside efterfølgende, hvis du gerne helt vil slippe for skærmtiden. Hiv fat i os for en uforpligtende snak om, hvad en basishjemmeside kan gøre for dig og din virksomhed.

Eller…

Spørgsmål og svar til din kommende hjemmeside

Det tager typisk en uge at lave en basis-hjemmeside plus et par dage til revisioner – og så et par dage med test af sikkerhed og drift. Men det afhænger meget af, hvornår jeg modtager indhold i form af tekst og billeder fra kunden (som jeg selvfølgelig også kan lave for jer efter aftale – se herunder). Vi aftaler, hvornår I har tekst og billeder klar. Vær opmærksom på, at hvis I ikke leverer indhold til aftalt deadline, så sætter jeg siden op med “lorem ipsum” – såkaldt vrøvletekst – og så vil I selv være ansvarlige for at indsætte tekst herefter. 

En basis-hjemmeside tager udgangspunkt i en skabelon, der er lavet, men som selvfølgelig tilpasses 100% til jeres virksomhed og brand. I får altså stadig en fuldstændig skræddersyet hjemmeside – vi bliver bare hjulpet lidt på vej af en teknisk opsætning bag maskineriet og et layout vi styler sammen. 

Ja, det er jo sådan set hele kernen af din identitet, vi kommer ind på her. Så det allerbedste er selvfølgelig, hvis du selv har noget på hjerte. Og så kan vi selvfølgelig lave korrektur på teksten for jer, så det kommer til at spille hundrede procent – vi har trods alt et par kommunikationsuddannelser bag os… Hvis I mangler hjælp til tekstforfatning og billeder, så finder vi selvfølgelig også ud af det. Vi er meget kompetente tekstforfattere og har dygtige fotografer tilknyttet vores lille mediebiks. 

Jep! Og det er ikke noget, der kræver programmering eller noget som helst. Vores hjemmeside er opbygget i Elementor i WordPress – en af de mest populære pagebuilders derude. Når vi overdrager siden til dig, bliver det også med en udførlig guide i, hvordan man ændrer indhold på hjemmesiden. Du skal dog være opmærksom på, at der stadig vil være noget teknisk vedligehold på siden – det kan du læse lidt mere om herunder.

Ja, det kan du godt. Men det kræver lige, at man har en smule idé om, hvad man laver. En hjemmeside er fuldstændig ligesom alle mulige ting ude i den fysiske verden – hvis ikke den vedligeholdes, så går den stille og roligt i forfald. Hvis ikke man sørger for at opdatere sit CMS-system og plugins, så risikerer man at de bliver sårbare over for hackerangreb. Og skulle uheldet være ude, og man kommer til at lave en fejl på sin hjemmeside (som for eksempel, at man lige sletter hele sin database… yes, det er sket før…) så er det også ret fedt, hvis man har styr på sin backup af hjemmesiden.

Hvis ikke det lyder videre flatterende at skulle have styr på ovenstående, så gør vi det også meget gerne for dig – læs mere om vores WordPress Webmaster-abonnement her.

Ja, naturligvis! Vi laver en videogennemgang af hjemmesiden, som du altid kan vende tilbage til, hvis du nu lige har glemt, hvordan du redigerer i et modul på siden. Vi har desuden 1 måneds gratis support på siden, hvor du altid kan ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Er jeg så færdig?

Undgå at dit online visitkort forsvinder i skuffen

Det er naturligvis helt op til dig, hvor meget du vil gøre ud af alt det omkringliggende, når først hjemmesiden er på plads. Vi vil dog altid forsøge at sikre os, at din hjemmeside bliver set før alle dine konkurrenters. Derfor er det værd at overveje at kombinere hjemmesiden med andre ydelser, som vil give din virksomhed den opmærksomhed, den fortjener. Her kan du se nogle af de tilkøb, vi typisk anbefaler i samspil med en billig wordpress hjemmeside.

500 kr.

Måske du har lagt mærke til, at der i starten på URL-stien på en hjemmeside kan stå, at forbindelsen til siden enten er “sikker” eller “usikker”. Et SSL-certifikat viser din hjemmeside som sikker og er noget enhver e-forretning eller hjemmeside, der håndterer personlige oplysninger, bør have – både egen og brugernes sikkerhed. Prisen for certificeringen er en engangsydelse.

800 kr. 

En Google My Business er kort sagt en Google-bruger til din virksomhed. Den giver en lang række fordele og måder at vise sin virksomhed frem på – vigtigst af alt, er nok den velkendte højre kolonne på Google, der viser din virksomhed frem med tekst, billeder, åbningstider m.m. Et meget stærkt værktøj til at blive fundet af kunderne.

600 kr. (pr. site)

Som nyopstartet virksomhed er det vigtigt at have styr på sine kanaler. Hvis du vil have opsat og konfigureret en Facebook, Instagram, Twitter eller lignende til din startup, så hjælper vi gerne med både det, samt rådgivning i, hvordan du driver den. 

500 kr. 

Det er ifølge europæisk lovgivning lovpligtigt at have en cookie widget installeret på sin hjemmeside, hvis man indsamler oplysninger om ens besøgende. Det gør du fx, hvis du har Google Analytics installeret på din hjemmeside, har chatsystem installeret eller hvis du har en webshop.

1500 kr.

En søgeordsanalyse er et vigtigt værktøj til virksomheder, der ønsker at blive fundet på Google. Med analysen i hånden, kan vi fortælle dig hvilke søgeord der relaterer sig til lige præcis dit erhverv. Vi vejleder dig desuden i implementeringen af søgeordene på din hjemmeside, i din blog eller lignende. 

Klar til at komme igang?

Yes, en basis hjemmeside er det rigtige for mig!

Det lyder meget godt, meeeen...

Min hjemmeside skal kunne mere end bare et online visitkort

Jeg har brug for at sælge produkter gennem min hjemmeside