Interesseret i hvad netop din hjemmeside vil koste? Prøv vores prisberegner her!

BILLIG PROFESSIONEL WEBSHOP - fra 7.999 kr.

Til dig, der sælger online og vil findes af dine kunder

Inspiration

Highlights fra webshops, vi har lavet

Hvorfor vælge en webshop?

Få gang i din online salgskanal
Billig professionel webshop

En webshop indebærer en integration af WooCommerce til din profesionelle hjemmeside, hvilket tillader dig at sælge dine produkter direkte fra din online platform. Men den tekniske del er let overstået. Succesfuld e-commerce afhænger af, at brugeren ikke oplever forvirring eller frustration undervejs, som resulterer i at de forlader din e-forretning uden et køb. Derfor følger og rådgiver vi dig indenfor best practise-designtips, så vi sikrer at brugeren guides nemt og ubesværet gennem din webshop – fra de lander på hjemmesiden, til kurven er fyldt og transaktionen gennemført.

Spørgsmål og svar til din kommende webshop

Det tager typisk et par uger at lave en professionel webshop plus et par dage til revisioner – og så et par dage med test af sikkerhed og drift. Men det afhænger meget af, hvornår vi modtager indhold i form af tekst og billeder fra kunden (som vi selvfølgelig også kan lave for jer efter aftale – se herunder). Vi aftaler, hvornår I har tekst og billeder klar. Vær opmærksom på, at hvis I ikke leverer indhold til aftalt deadline, så sætter vi siden op med “lorem ipsum” – såkaldt vrøvletekst – og så vil I selv være ansvarlige for at indsætte tekst herefter. 

En webshop tager udgangspunkt i en skabelon, der er lavet, men som selvfølgelig tilpasses 100% til jeres virksomhed og brand. I får altså stadig en fuldstændig skræddersyet hjemmeside – vi bliver bare hjulpet lidt på vej af en teknisk opsætning bag maskineriet og et layout vi styler sammen. 

Ja, det er jo sådan set hele kernen af din identitet, vi kommer ind på her. Så det allerbedste er selvfølgelig, hvis du selv har noget på hjerte. Og så kan vi selvfølgelig lave korrektur på teksten for jer, så det kommer til at spille hundrede procent – vi har trods alt et par kommunikationsuddannelser bag os… Hvis I mangler hjælp til tekstforfatning og billeder, så finder vi selvfølgelig også ud af det. Vi er meget kompetente tekstforfattere og har dygtige fotografer tilknyttet vores lille mediebiks. 

Jep! Og det er ikke noget, der kræver programmering eller noget som helst. Vores hjemmeside er opbygget i Elementor i WordPress – en af de mest populære pagebuilders derude. Når vi overdrager siden til dig, bliver det også med en udførlig guide i, hvordan man ændrer indhold på hjemmesiden. Du skal dog være opmærksom på, at der stadig vil være noget teknisk vedligehold på siden – det kan du læse lidt mere om herunder.

Ja, det kan du godt. Men det kræver lige, at man har en smule idé om, hvad man laver. En hjemmeside er fuldstændig ligesom alle mulige ting ude i den fysiske verden – hvis ikke den vedligeholdes, så går den stille og roligt i forfald. Hvis ikke man sørger for at opdatere sit CMS-system og plugins, så risikerer man at de bliver sårbare over for hackerangreb. Og skulle uheldet være ude, og man kommer til at lave en fejl på sin hjemmeside (som for eksempel, at man lige sletter hele sin database… yes, det er sket før…) så er det også ret fedt, hvis man har styr på sin backup af hjemmesiden.

Hvis ikke det lyder videre flatterende at skulle have styr på ovenstående, så gør vi det også meget gerne for dig – læs mere om vores WordPress Webmaster-abonnement her.

Ja, naturligvis! Vi laver en videogennemgang af hjemmesiden, som du altid kan vende tilbage til, hvis du nu lige har glemt, hvordan du redigerer i et modul på siden. Vi har desuden 1 måneds gratis support på siden, hvor du altid kan ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg opretter en webhop?

Undgå at stå med håret i GDPR-postkassen

Selvom vi gerne ville nøjes med at snakke om alt det sjove, bliver vi også nødt til at forholde os til det lovmæssige, når du vælger at køre dit salg online. Det forudsætter nemlig i en større eller mindre udstrækning, at du indsamler informationer om dine brugere. Derfor skal der være styr på compliance-delen i forhold til persondataloven, så du og dine kunder kan tage del i onlinehandlen med ro i sindet. Her har vi samlet en række need-to-have og nice-to-have funktioner, du med fordel kan overveje, når du opretter en webshop.

500 kr.

Måske du har lagt mærke til, at der i starten på URL-stien på en hjemmeside kan stå, at forbindelsen til siden enten er “sikker” eller “usikker”. Et SSL-certifikat viser din hjemmeside som sikker og er noget enhver e-forretning eller hjemmeside, der håndterer personlige oplysninger, bør have – både egen og brugernes sikkerhed. Prisen for certificeringen er en engangsydelse.

500 kr. 

Det er ifølge europæisk lovgivning lovpligtigt at have en cookie widget installeret på sin hjemmeside, hvis man indsamler oplysninger om ens besøgende. Det gør du fx, hvis du har Google Analytics installeret på din hjemmeside, har chatsystem installeret eller hvis du har en webshop.

500 kr.

Et meget stærkt værktøj fra Google, der sikrer dig, at du altid kan analysere dine kunders adfærd på hjemmesiden. Med Google Analytics kan du fx se, hvilke sider dine kunder bliver længst på – eller omvendt, hvilke sider de går hurtigt væk fra. Analytics er det bedste værktøj til at se udviklings- og optimeringsmuligheder på dit website.

1500 kr. 

Nyhedsbrevet er en klassisk kanal, der dog performer bedre end nogensinde før. Vi designer og opsætter en Mailchimp-konto til dig, og vejleder dig i brugen. Desuden integrerer vi gerne en Mailchimp pop-up på din hjemmeside, så du kan konvertere besøgende til nye læsere af dit nyhedsbrev.

800 kr. 

Blogfunktionaliteten er vigtig for at skabe trafik til din hjemmeside. Det er en dynamisk størrelse, hvor du hele tiden kan skrive nye indlæg, der har relevans for din målgruppe. Jo flere keywords i indlægget, der passer til din virksomhed, jo bedre. Så får kunderne nemmere ved at finde dig på Google.

Klar til at komme igang?

Yes, lad os lave den webshop!

Det lyder meget godt, meeeen...

Min hjemmeside skal ikke sælge - men den skal kunne meget andet!

Jeg skal egentlig bare kunne findes online. Kan I hjælpe med det?