Interesseret i hvad netop din hjemmeside vil koste? Prøv vores prisberegner her!

HJEMMESIDER

Vi elsker at kode, designe, programmere, nørde, udvikle...

WordPress Webbuerau

Skulle vi få ordnet den hjemmeside eller hva'?

Du har med garanti prøvet det. Googlet "lav gratis hjemmeside", tænkt "det ser da nemt nok ud", sat gang i projektet, og brugt den første uge på at opnå et middelmådigt resultat for bare at konkludere, at der måske er en grund til, at man betaler andre for den slags. Her kommer vi ind i billedet. Vi hjælper dig i mål med din nye hjemmeside eller webshop. Eller re-designer din gamle, hvis den har brug for et løft. Se eksempler på priser og andre hjemmesider, vi har lavet herunder.

Basis hjemmeside
- fra 2.999 kr.

En basis hjemmeside er en simpel one-page-løsning, hvor du får en forside, der er inddelt i sektioner. Alt indhold befinder sig på denne side, og der kommer en tilhørende menu, så du kan navigere på forsiden via den. Den perfekte side, hvis du mest af alt har behov for et digitalt visitkort til din virksomhed.

professionel Hjemmeside
- fra 5.999 kr.

Den profesionelle hjemmeside er til dig, der har behov for en færdig løsning med lige præcis det udtryk og antal undersider, du ønsker. Modsat basis hjemmesiden består hjemmesiden her af flere landing pages, hvor du uddybende kan beskrive dine varer eller ydelser for kunden. Til den etablerede iværksætter.

Webshop
- fra 7.999 kr.

Webshoppen er til dig, som sælger produkter og ydelser gennem din hjemmeside. Vi får dig kørende med online salget gennem en af markedets mest populære webshopløsninger 'WooCommerce'. Med til webshop-løsningen hører selvfølgelig også en række undersider, hvor du kan uddybe din virksomhed.

Wordpress Webmaster
- fra 500 kr. / md.

Brug for hjælp til løbende opdatering af plugins, backup af din hjemmeside, sikkerhedsdrift? Eller måske har du brug for at få tilføjet en underside i ny og næ? Gør som størstedelen af vores kunder - lad Startup Media være din webmaster, kan du fokusere på det, du er ægte god til, mens vi tager os af alt, hvad der har med hjemmesiden at gøre.

Tilkøb

Skal din hjemmeside lige kunne dét ekstra i forhold til dine konkurrenter? Vi har samlet de mest ønskede opgraderinger og tilkøb til din hjemmeside herunder. Det er selvfølgeligt 100% frivilligt om du ønsker at gøre brug af det eller ej. Mulighederne er nærmest uendelige - så hvis du har noget avanceret funktionalitet til din hjemmeside, som du ikke finder herunder, så sig endelig til, så finder vi ud af det.

4000 kr. 

E-commerce funktionalitet og op til 10 produkter installeret. Den perfekte løsning til mindre webshops i opstartsfasen. Indeholder lager- og ordrestyring. MobilePay eller Betalingskort kan integreres.

300 kr.

Integrering af dine social media-sites kan tage mange former. Hvis du for eksempel ønsker, at alle dine opslag på Facebook skal vises på elegant vis på forsiden af din hjemmeside – eller du måske ønsker, at dit galleri automatisk opdateres med billeder fra din Instagram-profil. 

600 kr. (pr. site)

Som nyopstartet virksomhed er det vigtigt at have styr på sine kanaler. Hvis du vil have opsat og konfigureret en Facebook, Instagram, Twitter eller lignende til din startup, så hjælper vi gerne med både det, samt rådgivning i, hvordan du driver den. 

2000 kr.

Hvis du ønsker at gemme noget indhold væk bag en login-mur, så kan du tilkøbe loginfunktionalitet til din hjemmeside, hvor du kan oprette/slette brugere m.m.

700 kr.

Professionelt chatsystem, så dine kunder hurtigt kan få fat på dig. Kan integreres med Messenger-app’en, så du får alle beskeder der – eller via en ekstern app på din telefon. 

500 kr. 

Det er ifølge europæisk lovgivning lovpligtigt at have en cookie widget installeret på sin hjemmeside, hvis man indsamler oplysninger om ens besøgende. Det gør du fx, hvis du har Google Analytics installeret på din hjemmeside, har chatsystem installeret eller hvis du har en webshop.

500 kr.

Et meget stærkt værktøj fra Google, der sikrer dig, at du altid kan analysere dine kunders adfærd på hjemmesiden. Med Google Analytics kan du fx se, hvilke sider dine kunder bliver længst på – eller omvendt, hvilke sider de går hurtigt væk fra. Analytics er det bedste værktøj til at se udviklings- og optimeringsmuligheder på dit website.

500 kr.

Måske du har lagt mærke til, at der i starten på URL-stien på en hjemmeside kan stå, at forbindelsen til siden enten er “sikker” eller “usikker”. Et SSL-certifikat viser din hjemmeside som sikker og er noget enhver e-forretning eller hjemmeside, der håndterer personlige oplysninger, bør have – både egen og brugernes sikkerhed. Prisen for certificeringen er en engangsydelse.

500 kr. pr. time.

Vi tilbyder tekstforfatning til 500 kr. pr. time. For at komme igang med tekstforfatningen, skal der afsættes minimum 1 time til interview. Herefter skriver vi tekster til din hjemmeside eller blog, som passer til din virksomheds tone of voice.

700 kr.

Få et professionelt bookingsystem til din hjemmeside. Fungerer perfekt for eksempelvis frisører, massører, restauranter, events, terapeuter – you name it! Vi skræddersyr en løsning, der passer til jeres behov. 

800 kr. 

En Google My Business er kort sagt en Google-bruger til din virksomhed. Den giver en lang række fordele og måder at vise sin virksomhed frem på – vigtigst af alt, er nok den velkendte højre kolonne på Google, der viser din virksomhed frem med tekst, billeder, åbningstider m.m. Et meget stærkt værktøj til at blive fundet af kunderne.

400 kr. pr. stk.

Flat-design illustrationer er to-dimensionelle tegninger ligesom dem, vi har overalt på vores hjemmeside. De er blevet meget moderne på hjemmesider over de sidste par år, da de hjælper med at udbygge den visuelle identitet, ligesom de fungerer som wayfinders for brugerne på din hjemmeside. Hver illustration koster 400 kr. pr. stk., og hvis de skal animeres koster det yderligere 400 kr. pr. stk.

800 kr. 

Blogfunktionaliteten er vigtig for at skabe trafik til din hjemmeside. Det er en dynamisk størrelse, hvor du hele tiden kan skrive nye indlæg, der har relevans for din målgruppe. Jo flere keywords i indlægget, der passer til din virksomhed, jo bedre. Så får kunderne nemmere ved at finde dig på Google.

1500 kr.

En søgeordsanalyse er et vigtigt værktøj til virksomheder, der ønsker at blive fundet på Google. Med analysen i hånden, kan vi fortælle dig hvilke søgeord der relaterer sig til lige præcis dit erhverv. Vi vejleder dig desuden i implementeringen af søgeordene på din hjemmeside, i din blog eller lignende. 

1500 kr. 

Nyhedsbrevet er en klassisk kanal, der dog performer bedre end nogensinde før. Vi designer og opsætter en Mailchimp-konto til dig, og vejleder dig i brugen. Desuden integrerer vi gerne en Mailchimp pop-up på din hjemmeside, så du kan konvertere besøgende til nye læsere af dit nyhedsbrev.

Fra 400 kr. pr. stk.

Overvejer du at få animeret dit logo – fx til brug som en pre-loader på din side, eller eventuelt en lottie-animation der kører i loop – så har vi god erfaring i det. Kig rundt på vores egen hjemmeside, hvor du kan se masser af eksempler på animerede 2D-animationer. 

Optimal digital tilstedeværelse

En smuk hjemmeside fortjener at blive set

At blive kørende med hjemmesiden er et vigtigt skridt i realiseringen af dine virksomhedsdrømme. Desværre er du ikke alene om at ville have kundernes opmærksomhed. Derfor er det afgørende også at have øje for de omkringliggende faktorer, der i sidste ende gør forskellen mellem failure & succes. SEO, søgeordsanalyse, blogfunktion, SoMe-feed, chatsystem (og vi kunne blive ved) er alle funktioner, der gør dig synlig for dine kunder og adskiller dig, fra dine konkurrenter. Vi står klar til at hjælpe dig igang med det hele.

Klar til at komme igang?

Bliv en del af de iværksættere, der får lavet deres hjemmeside ved Startup Media