Interesseret i hvad netop din hjemmeside vil koste? Prøv vores prisberegner her!

WordPress Webmaster

Brug for hjælp til løbende opdatering af plugins, backup af din hjemmeside, sikkerhedsdrift? Eller måske har du brug for at få tilføjet en underside i ny og næ? Lad Startup Media være din webmaster, så kan du fokusere på det, du er ægte god til.

Hvad indebærer en webmaster-løsning
hos Startup Media?

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster det at få Startup Media til at være webmaster på min hjemmeside?​

Et abonnement på WordPress Webmaster hos Startup Media koster 500 kr. / måneden eks. moms. Du kan læse vilkår og betingelser her.

Hvad betyder webmaster?

En webmaster er den ansvarlige for vedligeholdelsen af din hjemmeside. Dvs. ikke mindst den sikkerhedstekniske del, der ligger i opdateringer af CMS-systemet, backup af hjemmesiden, udbedring af fejl og mangler eller produktion af nyt indhold til din hjemmeside.

Hvad består vedligeholdesen helt præcist af?

Hvis du aldrig har benyttet dig af WordPress før, så er det med at holde tungen lige i munden nu.

Vedligeholdelsesdelen består i at sikre, at din hjemmeside ikke bryder ned. Det gør man bl.a. ved at opdatere CMS-systemet og de tilhørende plugins på hjemmesiden. Hvis ikke man gør det, er ens side meget sårbar over for bl.a. hackerangreb.

Desuden består vedligeholdelsen af en backup-plan. Her sørger vi for den jævnlige backup, så hvis uheldet skulle være ude og hjemmesiden af den ene eller anden grund går ned, så kan vi altid genskabe den.

Kan jeg ikke selv vedligeholde min WordPress-side?

Jo, det kan du i princippet godt. Det kræver dog en del arbejde at sætte sig ind i den sikkerhedstekniske del af en hjemmeside. Det er nemt at opdatere et plugin – men knap så nemt at genskabe hjemmesiden, hvis plugin’ets opdatering får din hjemmeside til at crashe, hvilket sker oftere, end man lige umiddelbart skulle tro.
Hvis du gerne vil slippe for bøvlet og fokusere på dit kerneprodukt, kan du købe et abonnement på vores WordPress Webmaster-løsning.

Er det strengt nødvendigt at vedligeholde sin hjemmeside?

På samme måde, som jeg vil anbefale alle at låse deres hoveddør, vil jeg anbefale at vedligeholde deres hjemmeside. Hvis ikke i vedligeholder hjemmesiden, inviterer man alle de skumle typer direkte indenfor. Og når man først sidder og hiver muldvarpen frem for at betale en hacker for adgang til sit website, så kan jeg garantere dig for, at man føler sig træt af ikke at have gjort sig den lille indsats for at ordne sagerne. 

Hvad får jeg for pengene?

Klar til at komme igang?

Start den sikre fremtid for dit website nu med et WordPress Webmaster-abonnement fra Startup Media