Interesseret i hvad netop din hjemmeside vil koste? Prøv vores prisberegner her!

BILLIG PROFESSIONEL HJEMMESIDE - fra 5.999 kr.

Til dig, der har meget mere at fortælle dine kunder

Inspiration

Highlights fra hjemmesider, vi har lavet

Hvorfor vælge en professionel hjemmeside?

Der er flere om buddet - adskil dig fra konkurrenterne
Billig professionel hjemmeside: 5.999 kr.-

En billig professionel hjemmeside er for dig, der er afhængig af, at dine kunder finder og kontakter dig online. Rejsen fra bruger til kunde bliver væsentligt kortere af, at hjemmesiden der møder brugeren i sin søgen efter et produkt eller en ydelse, har et troværdigt og professionelt udtryk. Derfor starter enhver succesfuld forretning med en lækkert designet hjemmeside, hvor der er kælet for detaljerne i brugeroplevelsen. Dét er vi eksperter i, og vi elsker at høre om dine ideer til den perfekte hjemmeside og hjælpe dig med at navigere rundt i de forskellige muligheder og designs ud fra vores erfaring.

En billig professionel hjemmeside dækker over en fuldt udstyret hjemmeside med flere sider og eventuelt undersider foruden et væld af muligheder for integration med blogfunktion, social media-feed, chatmodul og meget meget mere. Kort sagt er det kun din fantasi, der sætter grænser for hvad din hjemmeside skal kunne og hvordan den skal se ud. Men vi kan nok ikke altid dy os fra at udfordre dig lidt på dine ideer og tanker – vi håber du har lyst til at lege med os og vi glæder os til at høre mere om dine hjemmesidedrømme.

Eller…

Spørgsmål og svar til din kommende hjemmeside

Det tager typisk et par uger at lave en professionel hjemmeside plus et par dage til revisioner – og så et par dage med test af sikkerhed og drift. Men det afhænger meget af, hvornår vi modtager indhold i form af tekst og billeder fra kunden (som vi selvfølgelig også kan lave for jer efter aftale – se herunder). Vi aftaler, hvornår I har tekst og billeder klar. Vær opmærksom på, at hvis I ikke leverer indhold til aftalt deadline, så sætter vi siden op med “lorem ipsum” – såkaldt vrøvletekst – og så vil I selv være ansvarlige for at indsætte tekst herefter. 

En professionel hjemmeside tager udgangspunkt i en skabelon, der er lavet, men som selvfølgelig tilpasses 100% til jeres virksomhed og brand. I får altså stadig en fuldstændig skræddersyet hjemmeside – vi bliver bare hjulpet lidt på vej af en teknisk opsætning bag maskineriet og et layout vi styler sammen. 

Ja, det er jo sådan set hele kernen af din identitet, vi kommer ind på her. Så det allerbedste er selvfølgelig, hvis du selv har noget på hjerte. Og så kan vi selvfølgelig lave korrektur på teksten for jer, så det kommer til at spille hundrede procent – vi har trods alt et par kommunikationsuddannelser bag os… Hvis I mangler hjælp til tekstforfatning og billeder, så finder vi selvfølgelig også ud af det. Vi er meget kompetente tekstforfattere og har dygtige fotografer tilknyttet vores lille mediebiks. 

Jep! Og det er ikke noget, der kræver programmering eller noget som helst. Vores hjemmeside er opbygget i Elementor i WordPress – en af de mest populære pagebuilders derude. Når vi overdrager siden til dig, bliver det også med en udførlig guide i, hvordan man ændrer indhold på hjemmesiden. Du skal dog være opmærksom på, at der stadig vil være noget teknisk vedligehold på siden – det kan du læse lidt mere om herunder.

Ja, det kan du godt. Men det kræver lige, at man har en smule idé om, hvad man laver. En hjemmeside er fuldstændig ligesom alle mulige ting ude i den fysiske verden – hvis ikke den vedligeholdes, så går den stille og roligt i forfald. Hvis ikke man sørger for at opdatere sit CMS-system og plugins, så risikerer man at de bliver sårbare over for hackerangreb. Og skulle uheldet være ude, og man kommer til at lave en fejl på sin hjemmeside (som for eksempel, at man lige sletter hele sin database… yes, det er sket før…) så er det også ret fedt, hvis man har styr på sin backup af hjemmesiden.

Hvis ikke det lyder videre flatterende at skulle have styr på ovenstående, så gør vi det også meget gerne for dig – læs mere om vores WordPress Webmaster-abonnement her.

Ja, naturligvis! Vi laver en videogennemgang af hjemmesiden, som du altid kan vende tilbage til, hvis du nu lige har glemt, hvordan du redigerer i et modul på siden. Vi har desuden 1 måneds gratis support på siden, hvor du altid kan ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Skal du ha' hele pakken?

Design din hjemmeside efter din forretningsidé

Med det væld af muligheder, plugins og moduler du kan udvide din hjemmeside med, kan det være svært at navigere i hvordan man får det maksimale udbytte ud af sin investering i siden uden at komme hjem med en masse unødvendig funktionalitet, man kunne være foruden. Her har vi samlet de forskellige ydelser så du kan danne dig et overblik over hvilke der giver mening i konteksten af netop din forretningside. Det kan dog betale sig at tænke lidt ud af boksen - måske sidder du som autolakerer og tænker "hvad faen skulle jeg med en blogfunktion, når jeg ikke er en 23-årig influencer", men netop blokfunktionen kan spille en stor rolle i din synlighed på Google og kan derfor i sidste ende være afgørende for et salg. Vi vil rigtig gerne tage en snak med dig om dine muligheder og begrænsninger - har du lyst til at dele din vision med os? Kontakt os og få et tilbud på en billig professionel hjemmeside nu.

800 kr.

Professionelt chatsystem, så dine kunder hurtigt kan få fat på dig. Kan integreres med Messenger-app’en, så du får alle beskeder der – eller via en ekstern app på din telefon. 

500 kr.

Måske du har lagt mærke til, at der i starten på URL-stien på en hjemmeside kan stå, at forbindelsen til siden enten er “sikker” eller “usikker”. Et SSL-certifikat viser din hjemmeside som sikker og er noget enhver e-forretning eller hjemmeside, der håndterer personlige oplysninger, bør have – både egen og brugernes sikkerhed. Prisen for certificeringen er en engangsydelse.

300 kr.

Integrering af dine social media-sites kan tage mange former. Hvis du for eksempel ønsker, at alle dine opslag på Facebook skal vises på elegant vis på forsiden af din hjemmeside – eller du måske ønsker, at dit galleri automatisk opdateres med billeder fra din Instagram-profil. 

700 kr. 

Blogfunktionaliteten er vigtig for at skabe trafik til din hjemmeside. Det er en dynamisk størrelse, hvor du hele tiden kan skrive nye indlæg, der har relevans for din målgruppe. Jo flere keywords i indlægget, der passer til din virksomhed, jo bedre. Så får kunderne nemmere ved at finde dig på Google.

700 kr.

Få et professionelt bookingsystem til din hjemmeside. Fungerer perfekt for eksempelvis frisører, massører, restauranter, events, terapeuter – you name it! Vi skræddersyr en løsning, der passer til jeres behov. 

1500 kr. 

Nyhedsbrevet er en klassisk kanal, der dog performer bedre end nogensinde før. Vi designer og opsætter en Mailchimp-konto til dig, og vejleder dig i brugen. Desuden integrerer vi gerne en Mailchimp pop-up på din hjemmeside, så du kan konvertere besøgende til nye læsere af dit nyhedsbrev.

Klar til at komme igang?

Yes, en professionel hjemmeside
er det helt rigtige for mig!

Det lyder meget godt, meeeen...

Det virker lidt overkill, når mine kunder bare skal kunne finde mig online...

Jeg har brug for at sælge produkter gennem min hjemmeside