Interesseret i hvad netop din hjemmeside vil koste? Prøv vores prisberegner her!

SoMe-kursus

Lær at skabe en komplet indholdsstrategi til dine sociale medier - 1-dags-kursus med fuld forplejning i hjertet af Ribe.

SoMe-kursus

Lær at skabe resultater med din SoMe-indsats

"Nu går vi bare i gang, og så ser vi hvad der sker" - kan du kende den tilgang til dine sociale medier? Så er du i hvert fald ikke alene. Langt størstedelen af virksomheders indgangsvinkel til SoMe er helt impulsiv og uden mål eller strategi. Og det kan fungere, hvis man ikke har andet formål end at være til stede - men hvis man vil bruge sine kanaler til at opnå forretningsmål, så er man nødt til at være strategisk i sin tilgang.
Dette kursus tager udgangspunkt i en 4-trins-raket til at forstå, hvordan man skaber den bedste indholdsstrategi til de sociale medier. Du vil lære om alt fra visionær kommunikation til algoritmer, segmentering af målgrupper, brugerinddragelse og ikke mindst planlægning og måling af hele indsatsen.

Info og pris

Målgrupper, relevans og algoritme

Før vi kan begynde at kommunikere noget som helst, skal vi have styr på vores målgrupper. Vi giver dig værktøjerne til målgruppe-analyse og at skabe den relevans, der skal binde jer sammen. Desuden gennemgår og de-mystificerer vi Facebook-algoritmen og dens fordele og ulemper.

Content is King

Vi skal snakke om det gode indhold og tendenser på de sociale medier. For ja, der findes faktisk tommelfingerregler, der kan guide dig til, hvad man rent videnskabeligt kan bevise fungerer godt på de sociale medier. Vi gennemgår how-to og best practise og afprøver det på din virksomhed.

(Gen)find formålet

Det er visionen, der skal styre din virksomheds overordnede retning. Du kan ikke arbejde uden mål eller retning. Men vidste du godt, at det også er visionen, der skal styre din kommunikation? Vi skal se på, hvordan hjernen fungerer rent biologisk, og hvilke faktorer i din kommunikation der er udslagsgivende for adfærdsændringer i din målgruppe.

Måling og analyse

Et trin du med garanti springer over. Det gør vi i hvert fald ofte. Men det gør det ikke mindre vigtigt! Hvis du skal nå forretningsstrategiske mål, er du nødt til at sætte KPI'er op for din indsats. Vi giver dig værktøjerne til den gode måling på sociale medier, og lærer dig hvordan du bruger de sociale mediers egne analyseværktøjer til at blive klogere på din indsats.

Mød din kursusholder

Jeg har lige præcis 14 års erfaring med at ævle løs på de sociale medier som administrator for en lang række Facebook-sider. Og indrømmet - de første 7 år gik med total hovedløs kommunikation, hvor jeg bare prøvede mig frem. Men da jeg først begyndte på kommunikationsuddannelsen, begyndte jeg at se mønstre i, hvilket indhold der fungerede, og hvad der ikke fungerede - og hvordan man direkte omsatte den viden til at skabe engagement og salg i målgruppen. De sidste syv år har jeg fungeret som administrator på diverse sider med hundredetusindevis af følgere og skabt resultater inden for både konvertering og adfærdsændring. Det er enormt spændende fag - og jeg glæder mig til at dele ud af min viden!

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Helt grundlæggende er det her kursus for dem, der ikke føler, at de får nok ud af deres digitale tilstedeværelse på sociale medier. Så lige meget om du lige har oprettet en side til din virksomhed eller har postet hyppigt i mange år, så vil det her kursus give dig redskaber til at arbejde strategisk og opnå dine mål fremover.

Nej, det har det ikke. Kurset har en holistisk tilgang til kommunikation, og du vil opleve at mange af værktøjerne også vil kunne bruges i alt fra bryllupstalen til dit næste personalemøde. 

Ja! Vi skal sgu hygge. Jeg tænker spandauer og god kaffe til morgen – og så skal vi nok forkæles til frokost med et eller andet lækkert lokalt, tænker du ikke? Og Frem Sodavand. Uden tvivl. Vi er jo fra Ribe…

Skriv alle de spørgsmål ned, du måtte have. Hvis du har rigtig mange, og vi ikke når dem på dagen, så lover jeg at svare på dem efterfølgende. 

Du kan tilmelde dig ved at bruge blanketten nedenunder FAQ’en her – eller også kan du bare sende en digital brevdue på info@startupmedia.dk. Har du spørgsmål ringer du bare på tlf. 30565852.

Ja, det kan det i hvert fald. Men så giver I altså spandauer og frokost. Skriv, så finder vi en pris afhængig af afstand og antal deltagende. 

Tilmelding

100% uforpligtende tilmelding