Interesseret i hvad netop din hjemmeside vil koste? Prøv vores prisberegner her!

OM STARTUP MEDIA

Et par excentriske sydvestjyder med en fælles passion for medier, kommunikation og iværksætteri.

Velkommen til Startup Media

Et 'no bullshit'-mediebureau, der fokuserer på prisvenlige medieløsninger for SMV'er

Væbnet med en kæmpe passion for startups og et skarpt artilleri af kommunikations-, IT- og mediefaglighed har vi gjort det til vores ydmyge opgave at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at udvide med deres digitale tilstedeværelse.

En utraditionel tilgang
Der er flere ting, du skal vide om Startup Media. Det her er først og fremmest drevet af passion. Passion for vores faglighed og for ildsjæle. Vi elsker at være med til at starte ting op, og vi elsker at se det vokse og blive stort. Havde det handlet om pengene, var vi nok bare blevet ansat i et bureau – eller sat et ekstra 0 bag vores priser. Men vi har set et ægte behov i markedet. Et behov for mindre virksomheder, der har brug for hjælp til at starte eller booste deres digitale tilstedeværelse uden at det skal koste 50.000 kr. før man har løftet røret. 

Danmarks måske billigste mediebureau
Vi har altså sat os som et mål, at vi skal gøre tingene utroligt billigt. Vores målgruppe er SMV’er og iværksættere. Det er jer, vi vil hjælpe. Alt for mange iværksættere og virksomheder sidder med de vildeste idéer – men ingen anelse om, hvordan man skal bringe dem til livs. Det kommer vi med et par ret gode bud på. Det er faktisk det, vi er uddannede til – vi er nogle af de (overraskende) få i branchen med en reel kommunikationsuddannelse og faglighed til at bakke op om vores og jeres forretning. 

Personligt engagement
Hvis du læser med her, er du nok ejer af en mindre virksomhed eller bare en iværksætter of some sort. Og så ved du også, hvad vi mener, når vi snakker om den der helt bestemte ild, der kan brænde i en, når man bare ved, man har gang i det helt rigtige. Sådan har vi det med Startup Media. Og sådan har vi hver især haft det med flere ting gennem vores liv. Hvis vi kan føle den ild og passion i dig, så vil det være vores udsøgte fornøjelse at booste din virksomheds digitale tilstedeværelse.

Startskuddet til Startup Media
Hele opstarten af vores lille virksomhed er faktisk lidt af en solstrålehistorie. Vi blev kontaktet af et familiemedlem, der et års tid forinden havde startet egen håndværkervirksomhed men uden at have styr på noget af det digitale. Vi hjalp ham med en 360 graders digital løsning – med visuel identitet, tilstedeværelse på relevante digitale platforme samt billeder og video – og gav ham et venligt puf i den rigtige retning til at fange kunder. Halvanden måned senere havde han ordrebogen fyldt ud for resten af året. Det var den mest fantastiske følelse at have hjulpet ham i gang – og det blev startskuddet til at komme i gang med Startup Media.

Michael Vahl

 • Arbejde

  Fuldtid som ejer og Digital Sensei ved Startup Media

 • Uddannelse

  Uddannet i Kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

 • Fritid

  Forsanger i – hold nu fast – APHYXION, et af Danmarks største metalbands. Vi har blandt andet varmet op for Metallica (og jo, den er sgu god nok…)

Mille Sørensen

 • Arbejde

  Til daglig arbejder jeg som Seniorspecialist med Analytics og Controls inden for ESG hos the LEGO Group

 • Uddannelse

  Kandidat i IT-Ledelse og en bachelor i Interaktive Digitale Medier med i baggagen fra Aalborg Universitet

 • Fritid

  Venindehygge, volley, yoga (indsæt flere stereotypiske whitegirl-emner). Så har jeg desuden aldrig været bleg for at besøge selv de bruneste bodegaer

Os som hold

Et par krudt-i-røven sydvestjyder som har en fælles passion for medieverdenen og iværksætteri. Startup Media er vores sammenkobling af Business & Pleasure, som vi er meget stolte af at se være til gavn for andre erhvervsdrivende og iværksættere som os selv.

Hvorfor er vi sat i verden?

Vores værdier og DNA

Hvorfor er Startup Media sat i verden? Læs med her og få en idé om, hvordan vi skiller os ud
fra andre mediebureauer, og hvorfor vi (forhåbentlig) er det rigtige valg til din virksomhed.

Alle fortjener en fair chance for at starte samt udvide sin forretning. Også selvom midlerne er små i starten og fokus er nødt til at være på mange andre ting end lige medielandskabet. Vi havde den vildeste oplevelse med at se bekendte iværksættere gå fra nul til hundrede ved hjælp af vores ydmyge brancheerfaring. Det besluttede vi, at vi var nødt til at dyrke meget mere. Sådan blev ‘Startup Media’ til og vores mission er at facilitere SMV’ers virksomhedsdrømme.

Vores vision for Startup Media er at blive det bedste, billigste og mest tilgængelige mediebureau for SMV’er og iværksættere. Vi skal fortsat drive Startup Media ud fra vores passion – som en mulighed for at nørde løs med det, vi brænder for. Vi stræber efter at udvikle os med virksomheden og blive endnu klogere på behov og tendenser, så vi hele tiden kan effektivisere vores projektforløb, give vores kunder præcis det de søger og se dem opnå vilde resultater.

Strategien for at kunne levere prisvenlige medieløsninger er meget ligetil: Vi opfinder ikke den dybe tallerken hver gang. Derimod anvender vi velafprøvede metoder og værktøjer, som vi har erfaret kan imødekomme vores kunders behov. Bliver vi mødt af efterspørgsler, vi ikke mener, at kunne efterleve, så sender vi dig gerne videre til et andet bureau. 

Alt samlet ét sted

Vi er et mediebureau, der leverer 360 graders medieløsninger. Det lyder fancy – men det betyder egentlig bare, at vi kan hjælpe dig med alt medierelateret, som din virksomhed har brug for.

Ingen skjulte dikkedarer

Vi har hverken skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder. En del af vores job er at gøre dig digitalt selvstændig - men hvis du gerne vil have vores hjælp til fx at vedligeholde din hjemmeside, så er vi selvfølgelig klar på det.

Danmarks billigste mediebureau

Det er egentlig ret enkelt. Vi har set et behov i markedet for mindre virksomheder, som ikke vil betale spidsen af en jetjæger for at vise sin virksomhed på nettet. Det blev vores lod, og det er vi faktisk rigtig glade for.

Klar til at komme igang?

Bliv en del af de iværksættere, der booster deres digitale setup med Startup Media