Interesseret i hvad netop din hjemmeside vil koste? Prøv vores prisberegner her!

WEBBUREAU I RIBE

Din mediepartner i hjertet af 6760 Ribe. Hjælp til visuel identitet, hjemmeside, markedsføring m.m. til mindre virksomheder og selvstændige.

Medie- og webbureau i Ribe

Din digitale partner i hjertet af Ribe

Vi er en to-mands-hær placeret i hjertet af Ribe, der laver skræddersyede medieløsninger til prisbevidste iværksættere, enkeltmandsvirksomheder og SMV'er. Vi er eksperter i WordPress-hjemmesider og webshops, og tilbyder også hjælp til alt fra grafisk design til videoproduktion og marketing. Vælger du Startup Media som din partner, får du en sydvestjysk, prisvenlig mediepartner, der laver 360 graders digitale løsninger for dig og din virksomhed, så du ikke skal arbejde med 5 forskellige leverandører.

Grafisk design
- fra 500 kr.

Har du idéen? Så har vi styr på grafikken. Vi har specialiseret os inden for de typiske designopgaver, man har brug for hjælp til som mindre virksomhed. Og med SMV-målgruppen i baghovedet leverer vi selvfølgelig også vores ydelser til nogle af Danmarks absolut bedste priser.

Hjemmeside
- fra 2.999 kr.

Den profesionelle hjemmeside er til dig, der har behov for en færdig løsning med lige præcis det udtryk og antal undersider, du ønsker. Modsat basis hjemmesiden består hjemmesiden her af flere landing pages, hvor du uddybende kan beskrive dine varer eller ydelser for kunden. Til den etablerede iværksætter.

Webshop
- fra 7.999 kr.

Webshoppen er til dig, som sælger produkter og ydelser gennem din hjemmeside. Vi får dig kørende med online salget gennem en af markedets mest populære webshopløsninger 'WooCommerce'. Med til webshop-løsningen hører selvfølgelig også en række undersider, hvor du kan uddybe din virksomhed.

Videoproduktion
- fra 2.999 kr.

Hvis du vil vise dit brand frem som en seriøs og professionel spiller, så kommer du ikke uden om video. Det er uden tvivl det medie, der fungerer bedst på tværs af platforme - om det så er i annoncerings-sammenhæng, til showcase på din hjemmeside eller til storytelling. Vi har en exceptionelt høj produktionsværdi for pengene .

Klar til at komme igang?

Lad os blive din digitale partner