WEBBUREAU I RIBE

Danmarks billigste mediebureau i hjertet af 6760 Ribe. Prisvenlige hjemmesider til mindre virksomheder og selvstændige.

WordPress Webbuerau i Ribe

Din digitale partner i hjertet af Ribe

Vi er en to-mands-hær placeret i hjertet af Ribe, der laver skræddersyede medieløsninger til prisbevidste iværksættere, enkeltmandsvirksomheder og SMV'er. Vi er eksperter i WordPress-hjemmesider og webshops, og tilbyder også hjælp til alt fra grafisk design til videoproduktion og marketing. Vælger du Startup Media som din partner, får du en sydvestjysk, prisvenlig mediepartner, der laver 360 graders digitale løsninger for dig og din virksomhed, så du ikke skal arbejde med 5 forskellige leverandører.

Basis hjemmeside
- fra 2.999 kr.

En basis hjemmeside er en simpel one-page-løsning, hvor du får en forside, der er inddelt i sektioner. Alt indhold befinder sig på denne side, og der kommer en tilhørende menu, så du kan navigere på forsiden via den. Den perfekte side, hvis du mest af alt har behov for et digitalt visitkort til din virksomhed.

professionel Hjemmeside
- fra 5.999 kr.

Den profesionelle hjemmeside er til dig, der har behov for en færdig løsning med lige præcis det udtryk og antal undersider, du ønsker. Modsat basis hjemmesiden består hjemmesiden her af flere landing pages, hvor du uddybende kan beskrive dine varer eller ydelser for kunden. Til den etablerede iværksætter.

Webshop
- fra 7.999 kr.

Webshoppen er til dig, som sælger produkter og ydelser gennem din hjemmeside. Vi får dig kørende med online salget gennem en af markedets mest populære webshopløsninger 'WooCommerce'. Med til webshop-løsningen hører selvfølgelig også en række undersider, hvor du kan uddybe din virksomhed.

Wordpress Webmaster
- fra 500 kr. / md.

Brug for hjælp til løbende opdatering af plugins, backup af din hjemmeside, sikkerhedsdrift? Eller måske har du brug for at få tilføjet en underside i ny og næ? Gør som størstedelen af vores kunder - lad Startup Media være din webmaster, kan du fokusere på det, du er ægte god til, mens vi tager os af alt, hvad der har med hjemmesiden at gøre.

Optimal digital tilstedeværelse

En smuk hjemmeside fortjener at blive set

At blive kørende med hjemmesiden er et vigtigt første skridt i realiseringen af dine virksomhedsdrømme. Desværre er du ikke alene om at ville have kundernes opmærksomhed. Derfor er det afgørende også at have øje for de omkringliggende faktorer, der i sidste ende gør forskellen mellem failure & succes. Søgemaskineoptimering, søgeordsanalyse, blogfunktion, SoMe-feed, chatsystem (og vi kunne blive ved) er alle funktioner, der gør dig synlig for dine kunder og adskiller dig, fra dine konkurrenter. Vi står klar til at hjælpe dig igang med det hele.

Klar til at komme igang?

Bliv en del af de iværksættere, der får lavet deres hjemmeside ved Startup Media