Interesseret i hvad netop din hjemmeside vil koste? Prøv vores prisberegner her!

Nyt iværksættereventyr: Lej tipi telt hos Nordic Tipi

Jeg kommer lige med en nyhed, der måske i virkeligheden er lidt ‘old news’. Men nu tænkte jeg, at jeg ville dele det med jer alligevel!

Det er ikke løgn, når jeg siger, at jeg har en brændende passion for iværksætteri og startups. De sidste 3 år har jeg hjulpet små virksomheder igang med deres digitale virke, og jeg nyder hvert sekund. Men i min fritid har jeg gået og brygget på en lille sidegesjæft, som så dagens lys tilbage i februar: Nemlig Nordic Tipi, der laver eksklusiv teltudlejning til privat og erhverv.

Lej tipi telt til festen hos Nordic Tipi:

Du kender de traditionelle telte til havefesten: De kedelige, hvide plastic-markise telte, der nok kan holde regnen ude, men næppe wow’er særlig mange gæster.

Hos Nordic Tipi specialiserer vi os i autentiske nordiske tipier med plads til 50, 100 eller flere hundrede mennesker. Det kan være bryllupsfesten, firmafesten eller måske en festival.

Vi lever en luksus teltløsning, hvor det hvide markisetelt er byttet ud med ægte vand- og vindtæt kanvas. Der er hverken plasticstole- eller borde – kun møbler i massivt træ, dækket i det fineste rensdyrskind. Kigger du op i den runde tipi hvælving, bliver du mødt af tusindvis af glimtende lys fra lyskæderne, der er bundet rundt om de 9 kæmpe-rafter, der danner tipi-konstruktionen.

Når man leverer sådan en løsning, til ens kunder, så skal man også kunne følge med på den digitale side – og derfor har jeg lagt et hav af timer i at lave en hjemmeside, der fortæller historien om Nordic Tipi på bedste vis – tjek den ud her: www.nordictipi.dk 👈

Lej tipi telt hos Nordic Tipi

Udlejning af luksustelte til ethvert arrangement

Nordic Tipi leverer den autentiske, rustikke nordiske stemning til et væld af forskellige slags arrangementer. Teltene er i allerhøjeste kvalitet, i ekstra holdbare og naturbestandige materialer. Du kan desuden leje tipierne i forskellige størrelser og med mulighed for at kombinere og sammenflette teltene – på den måde kan tipierne skabe rammer for flere hundrede mennesker af gangen.

Nordic Tipi leverer kun skræddersyede og unikke løsninger. Hver eneste fest er unik, og derfor skal alle vores løsninger også være unikke. Vi elsker at gå i detaljen med festen og tilpasse løsninger efter kundens behov, så vi sikrer personlige og enestående begivenheder for alle.

Skal du holde en af de der helt specielle fester, som man husker resten af livet? Så besøg endelig Nordic Tipi’s hjemmeside, www.nordictipi.dk, hvor du finder både plantegninger, priseksempler og meget mere.